top of page
DSC_9530_edited.jpg

Q&A

Her finner du nyttig info til deg som skal være publikum på World Cup Lillehammer. 

world cup lillehammer r.hammer -7.JPG

Hvor?

World Cup konkurransene gjennomføres på Birkebeineren skistadion og i Lysgårdsbakkene. For å komme inn på arenaene må man kjøpe dagsbillett eller weekendpass her på wclhmr.no

På skistadion benyttes i år skiskytterstadion som du finner i den søndre delen av arenaen.

Parkering

Vi tilrettelegger for parkering av personbiler i Lysgårdsbakkene og på Birkebeineren skistadion. Følg skilting ved ankomst til arenaene. GRATIS PARKERING

DSC_0267.jpg
DSC_3891_edited_edited.jpg

Buss

Benytt rute B6 fra sentrum for å komme til Birkebeineren skistadion.

For å komme til Lysgårdsbakkene anbefaler vi å benytte rute B3, B6 eller B7. Gå av bussen ved Håkons hall og følg vegen opp til Lysgårdsbakkene på baksiden av Håkons hall.

Det er dessverre lite kollektivmuligheter på søndag.

Student?

Alle studenter har halv pris på billetter til World Cup. I tillegg vil det tilrettelegges for et eget område på Birkebineren for studenter med gapahuker, bålpanner og vakter. Dette områder finner du til høyre rett etter at du kommer inn i arenaen.

world cup lillehammer r.hammer -11.JPG
DSC_9021-2.jpg
DSC_9021-2.jpg

Hva skjer?

På skistadion blir det aktiviteter for barna, mini World Cup (10-14 hver dag), salg av mat og drikke, bålpanner og stander fra samarbeidspartnere. Men alt handler selvfølgelig mest om det som skjer i skisporet og den beste opplevelsen får du inne på skistadion ved målstreken. Når utøverne er ute i løypene kan du følge med live på storskjermen.

bottom of page